Juniorikerho


MikkSK nousee ensi kaudelle
II-divisioonaan

Seurajoukkueiden SM 2017/18

Turnaus- ja kilpailuohjelma 2018

TOIMINTASUUNITELMA VUODELLE 2018
Kerhon viikottainen pelipaikka on Sotku ( Jääkärinkatu 9) joka viikon maanantaina klo 18-21
Pelitilaan voi saapua klo 17.30 alkaen ja on poistuttava klo 21.30 mennessä. Vuokra maksetaan 3 tunnin käytöstä.
TURNAUKSET:
Kuukauden pikashakki:
Pikashakkiturnauksia pelataan joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina toukokuun loppuun saakka.
Pitkät pelit:
1,5 + 1,5 peliajoin pelattavalle turnaukselle varataan oma peli-ilta joka kuukauden viimeisenä maanantaina. Jos peaajia on niin paljon että kaikkia pelejä ei ehdi pelata ennen kesäkuun alkua jatketaan turnausta kesäkauden jälkeen tai pelaajat sopivat turnauksen alussa onko mahdollista pelata pelejä myös muualla.
Lisäksi pelataan maanantaisin eripituisia ( 10+10, 15+15 ) turnauksia aikatasoituksin. Päätös turnausmuodosta tehdään pelipaikalla kunnähdään ketä on saapunut pelipaikalle. Pelit pelataan tarvittaessa vajaakierroskilpailuna. Aikatasoitukset
määritellään uusimman 2017 käytetyn kaavion mukaisena. Pelaajien selot tarkistettaan käyttäen aktiivipelaajilla SSL seloja ja verrataan ei aktiivisten pelaajiien SSL peloja viimeisimpiin Mikk peloihin.
Otan puheenjohtajana vastuulleni Mikkelin Shakkikerhon pelaajien selojen ja pelojen päivittämisen. Kun kerhon oma Swissmanager on rekisteröity ja otetaan vakiokäyttöön päivitetään siilä selot ja pelot. Ne voidaan edelleen merkitä MikkSelo ja MikkPelo. Jos pelaaja on oasllistunut turnauksiin joiden tulokset päivittyy Shakkiliittoon on muutos päivitettävä ohjelmaan manuaalisesti.
Kesäajan pelit:
Kesäpikashakkisarja.
Kesäkuussa ja elokuussa pelataan 3 ensimmäisenä maanantaina 5+5 ( aikatasoitus ) ajoin. Viimeisin maanantai pelataan 15+15 min aikatasoituksin. Heinäkuussa on 5 viikonloppua joista viimeisimpänä pelataan 15+15 min aikatasoituksin. Heinäkuun 16. päivänä pelattava peli on samalla Mikkelin pikapelimestaruusturnaus.
Kesäsarjapeleihin lasketaan vain 5+5 min pelit. Niitä pelataan 10 iltana. 6 parasta tulosta huomioidaan lopputuloksissa.
Peliajat 5+5, 4+6 ja 3+7. Turnauksiin laaditaan taulukko josta saa peliajat pelolukujen perusteella.
Pelit pelataan yhtenä sarjana. 3 parasta palkitaan. I palkinto 60, II palkinto 40 ja III palkinto 20 e
Syyskauden pelit:
Kuukauden pikashakki:
Pikashakkiturnauksia pelataan joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina vuoden loppuun saakka.
1,5 + 1,5 peliajoin pelattavalle turnaukselle varataan oma peli-ilta joka kuukauden viimeisenä maanantaina. Jos peaajia on niin paljon että kaikkia pelejä ei ehdi pelata ennen kesäkuun alkua jatketaan turnausta kesäkauden jälkeen tai pelaajat sopivat turnauksen alussa onko mahdollista pelata pelejä myös muualla.
Lisäksi pelataan maanantaisin eripituisia ( 10+10, 15+15 ) turnauksia aikatasoituksin. Päätös turnausmuodosta tehdään pelipaikalla kun nähdään ketä on saapunut pelipaikalle. Pelit pelataan tarvittaessa vajaakierroskilpailuna.
Joulunajan turnaukset:
Kinkkuturnaus 9.12
Kahviturnaus 10.12
Makkaraturnaus 17.12
Palkintoina edellisissä tavarapalkinnot.
Vuoden viimeinen turnaus pelataan 31.12 ( 15+15 min aikatasoituksin )
Turnausmaksu kaikissa lyhyillä peliajoilla pelattavissa turnauksissa 4 e, Pitkissä peleissä 6 e
Jäsenmaksut säilyy 2017 tasolla eli aikuiset 30 e ja nuoret sekä opiskelijat 5 e
Muu kilpailutoiminta:

Osallistutaan kaakonketju sarjaan. Turnausjohtajana on Anssi Rahikainen. Turnausajaksi haetaan lauantaita 1.9. Pelipaikaksi haetaan vakiopaikkaamme sotkua. Varmistettu pelipaikka ilmoitetaan myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti